Tarieven

Oriënterend gesprek Prijs excl. 21 % btw
Vrijblijvend oriënterend gesprek €50,- Indien je besluit om gebruik te maken van mijn dienstverlening  dan wordt de € 50,- verrekend met de eerste factuur.
Individueel coach-, counselingstraject Prijs excl. 21% btw
Intakegesprek € 85,- Dit gesprek is bedoeld voor kennismaking, waarbij wij jouw coach-, counselingsvraag dieper inventariseren. Hieruit volgt een coach-, counselingsplan.
Coach- , counselingssessie (particulier) € 95,- Een sessie duurt 75 minuten. Doorgaans neemt een coach-, counselingstraject ca. zes tot acht sessies in beslag.
Coach-, counselingssessie (via werkgever) € 145,-
Reiskosten €0,30 per km De sessies vinden plaats op een locatie in Amersfoort of als dat beter uitkomt een plek bij jou in de buurt.

Let op: tegenwoordig zijn veel werkgevers bereid kosten voor begeleidingstrajecten te vergoeden. Vraag eventueel naar de mogelijkheden bij je werkgever!

Teamcoachtraject Prijs excl. 21% btw
Intakegesprek € 250,- Op basis van hetgeen besproken in het intakegesprek, maak ik een plan van aanpak waaruit een aantal teamsessies zullen volgen.
Teamcoachsessie €175,- per uur Een teamsessie neemt doorgaans 4 uur (een dagdeel) in beslag. Dit is afhankelijk van de ondersteuningsvraag vanuit het team.
Reiskosten €0,30 per km De locatie voor de teamcoachsessies wordt geregeld in samenspraak nmet de opdrachtgever.

Omdat het een teamtraject betreft die op maat gesneden is, worden de kosten voor het traject bepaald op basis van het plan van aanpak.

Begeleide intervisie Prijs excl. 21% btw
Intakegesprek €125,- Naar aanleiding van hetgeen besproken in het intakegesprek volgt een voorstel / offerte 'Begeleide intervisie op maat'
Intervisiebijeenkomst (organisatie investering) €345,- Een intervisiebijeenkomst neemt doorgaans 2,5 uur in beslag.
Reiskosten €0,30 per km Het is aan de opdrachtgever een locatie te regelen voor de intervisiebijeenkomsten

De uiteindelijke investering wordt bepaald naar aanleiding van het voorstel / offerte 'Begeleide Intervisie op maat'.

Bij meerdere intervisiegroepen ontvangt u een kwantum korting.